Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Happy Birthday Juita


Sesampai di rumah dari Kota Bharu, kami terus bersiap untuk ke Shah Alam. Destinasi adalah Restoran Zam Zam untuk meraikan hari jadi Juita. Hari ini adalah harijadi Juita yang istimewa kerana beliau telah genap berusia 20 tahun. Begitu cepat masa berlalu. Juita yang sangat comey semasa dilahirkan, putih berseri bak mutiara. Kini telah remaja dan akan melangkah ke alam universiti tidak lama lagi. Juita memilih untuk menikmati nasi Arab. Saya yang memang dah terlebih makan nasi semasa di Kota Bharu, terpaksa juga menjamah nasi. 

Selepas itu, kami singgah di rumah Dato Salehuddin untuk memberikan murtabak Raja yang kami beli di Kota Bharu buat mereka sekeluarga. Kami tidak lama di rumah Dato kerana saya merasa sangat letih dan perlu balik segera untuk berehat.

Sempena hari jadi Juita ini, saya memohon anda semua sudi mengaminkan agar Juita menjadi anak yang solehah, berjaya di dunia dan di akhirat. Juga semoga Juita lulus dengan cemerlang dalam peperiksaan bagi pengajian A Level beliau pada bulan Mei nanti. Aamiin...
Azie
Azie Selamat datang ke blog Azie Kitchen. Saya seorang isteri dan ibu bekerjaya yang punya minat mencuba resepi masakan bila punya kelapangan masa. Ingin berkongsi resepi yang diperolehi dari kawan kawan atau dari blog blog yang telah dicuba. Saya ingin mengisi masa dengan melakukan sesuatu yang boleh memberi manafaat yang berpanjangan samada di dunia dan juga akhirat. Saya akan memaparkan pengalaman sendiri dalam kehidupan seharian saya di dalam bab masak memasak. Semua GAMBAR adalah HAK CIPTA TERPELIHARA! Harap minta izin terlebih dahulu jika ingin mengambil atau menggunakan gambar gambar di dalam blog ini. Sebarang komen atau pandangan, amat dialu alukan. Sekian terima kasih.

5 ulasan for "Happy Birthday Juita"

  1. Amen. Juita will do well, Kak Azie. She is pretty and looks like a very smart girl.

    BalasPadam
  2. Aamiin..happy birthday and good luck juita

    BalasPadam
  3. Salam juita pisces like me..haha

    BalasPadam