Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Anda Perlukan Emotional Support?
Setiap manusia pasti diuji dan berhadapan dengan ujian samada kecil atau besar. Kadang kadang kita dapat menyelesaikannya sendiri dengan memperbanyakkan berdoa pada Allah. Ada ketikanya kita memerlukan seseorang untuk mendengar segala keluhan hati kita. Namun kawan kawan hanya sekadar mampu mendengar tanpa dapat memberi lebih dari itu. Itulah yang menyebabkan ada orang yang akan bertindak di luar batasan dek tak dapat mengawal hati dan perasaan. Tak kiralah perasaan marah, geram, sedih kepada sesiapa sahaja. 

Tapi kini anda semua tidak perlu lagi menyakiti hati dan perasaan sendiri dengan menyimpannya di dalam dada sehingga semuanya menjadi sesak. Jika anda memerlukan bantuan, kini terdapat khidmat nasihat dan kaunseling secara online. Sekiranya anda memerlukan perkhidmatan secara berdepan one on one juga boleh diatur.  

Haa sekiranya anda mahu mengetahui dengan lebih lanjut, bolehlah layari blog My Emotional Support untuk mendapat khidmat nasihat dan bimbingan dari pakar yang bertauliah di dalam bidang ini. Hidup hanya seketika, mengapa mesti sengsara? Carilah jalan keluar mengikut kaedah yang lebih baik serta terbukti keberkesanannya...
1 ulasan for "Anda Perlukan Emotional Support?"