Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Pengalaman Kerja Yang Sangat Berharga

Saya rasa inilah pencapaian terbaik sepanjang karier saya apabila saya telah ditugaskan mengetuai Projek Mekanisme Penggenapan Duit Syiling 1 sen yang dibuat secara kolaborasi dengan Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP) yang ketika itu Menterinya, adalah Dato Mohd Shafie Apdal.

Saya bukan sahaja berjalan ke merata ceruk negeri memberi taklimat berhubung pelaksanaannya tetapi juga penglibatan secara langsung dengan majlis pelancaran yang mendedahkan saya kepada sidang media. Hahaha masa itu, dapatlah rasa ditemubual oleh pihak akhbar dan media massa.
Saya juga berkesempatan menghadiri beberapa mesyuarat dengan Menteri sendiri yang saya sangat kagumi kerana pada pandangan, Dato Mohd Shafie adalah seorang yang  bijak dan cepat memahami isu isu yang dikemukakan kepada beliau. Jika ada yang beliau inginkan kepastian, beliau telah menelefon saya dan terus memberi keputusan beliau. Pendek kata sangat mudah berurusan dengan beliau kerana tiada protokol yang remeh. Di samping itu kerjasama yang tinggi diberi oleh KSU dan TKSU pada masa itu juga, amat memudahkan kerja saya terutamanya Dato Mohamedsha Mislam.
Sesungguhnya projek ini juga melayakkan saya dan ahli kumpulan untuk menerima pengiktirafan di Malam Pengiktirafan di organisasi tempat saya bertugas.  


Azie
Azie Selamat datang ke blog Azie Kitchen. Saya seorang isteri dan ibu bekerjaya yang punya minat mencuba resepi masakan bila punya kelapangan masa. Ingin berkongsi resepi yang diperolehi dari kawan kawan atau dari blog blog yang telah dicuba. Saya ingin mengisi masa dengan melakukan sesuatu yang boleh memberi manafaat yang berpanjangan samada di dunia dan juga akhirat. Saya akan memaparkan pengalaman sendiri dalam kehidupan seharian saya di dalam bab masak memasak. Semua GAMBAR adalah HAK CIPTA TERPELIHARA! Harap minta izin terlebih dahulu jika ingin mengambil atau menggunakan gambar gambar di dalam blog ini. Sebarang komen atau pandangan, amat dialu alukan. Sekian terima kasih.

5 ulasan for "Pengalaman Kerja Yang Sangat Berharga"

 1. tahniah kak azie..wlau pon sbuk dgn kerja tp smpat jugak berblog..bkongsi resepi..kjyaan dan pgalaman..tq

  BalasPadam
 2. THNNIAH AKAK!SUKSES SELALU

  BalasPadam
 3. tumpang gembira & bangga dgn akak!

  BalasPadam
 4. Tahniah, saya tau Azie hebat..
  Tali leher biru putih tu Dato Mt Noor Bank Negarakah?

  BalasPadam
 5. tahniah sis. i m proud of u :) u deserved it!

  BalasPadam