Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Puding Untuk Majlis Makan Makan di Pejabat


Esok ada majlis makan makan di pejabat untuk meraikan kawan kawan yang akan menyambut hari jadi dalam bulan Mac. Seperti biasa ada sedikit makan makan dan saya bercadang untuk memasak dan membawa sedikit kuih muih ke pejabat.

Saya memasak Puding Batek dan Puding Kasih Bertaut sebagai hidangan pencuci mulut.  In case ada yang terlepas entri saya sebelum ini, boleh klik di SINI untuk Puding Batek dan di SINI untuk Puding Kasih Bertaut.

Saya memilih puding puding ini kerana di samping penyediaannya yang ringkas dan mudah, juga kerana rasanya yang yummy especially jika dimakan sejuk sejuk. Serious sangat sedap. Cubalah, rugi kalau tak mencubanya tau...

Jom kita tengok gambar gambar di bawah, jom jom...Puding Kasih Bertaut
Oleh: Azie Kitchen

Puding Batek


Happy reading...

Azie
Azie Selamat datang ke blog Azie Kitchen. Saya seorang isteri dan ibu bekerjaya yang punya minat mencuba resepi masakan bila punya kelapangan masa. Ingin berkongsi resepi yang diperolehi dari kawan kawan atau dari blog blog yang telah dicuba. Saya ingin mengisi masa dengan melakukan sesuatu yang boleh memberi manafaat yang berpanjangan samada di dunia dan juga akhirat. Saya akan memaparkan pengalaman sendiri dalam kehidupan seharian saya di dalam bab masak memasak. Semua GAMBAR adalah HAK CIPTA TERPELIHARA! Harap minta izin terlebih dahulu jika ingin mengambil atau menggunakan gambar gambar di dalam blog ini. Sebarang komen atau pandangan, amat dialu alukan. Sekian terima kasih.

2 ulasan for "Puding Untuk Majlis Makan Makan di Pejabat"