Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Kuah Durian dan Roti HailamKuah Durian


Haaa yang ni memang tak dirancang.  Tiba tiba jer rasa nak memasaknya selepas terlihat roti hailam yang dibeli di Giant malam tadi.  Saya pun tak tahu kenapa saya membelinya kerana memang tak ada rancangan untuk membuat kuih yang berkaitan dengan roti pun.  

Agaknya dah tergerak kata hati la kot.  hahaha seronok gitu. Rasa nak buat jer, terus buat.  Kalau bahan tak ada, rasa nak buat pun, tak jadi juga kan. Jadi saya ni memang bershopping tak buat senarai barang.  Ada pro dan con lah.  
Kuah Durian

Kalau ada yang rasa nak tengok resepinya, boleh lah klik di SINI.  Maklum tak semua pandai memasak tanpa merujuk resepi, macam saya lah.  Memasak sekali sekala, memang kena rujuk resepi.
Kuah Durian
Enjoy ....Azie
Azie Selamat datang ke blog Azie Kitchen. Saya seorang isteri dan ibu bekerjaya yang punya minat mencuba resepi masakan bila punya kelapangan masa. Ingin berkongsi resepi yang diperolehi dari kawan kawan atau dari blog blog yang telah dicuba. Saya ingin mengisi masa dengan melakukan sesuatu yang boleh memberi manafaat yang berpanjangan samada di dunia dan juga akhirat. Saya akan memaparkan pengalaman sendiri dalam kehidupan seharian saya di dalam bab masak memasak. Semua GAMBAR adalah HAK CIPTA TERPELIHARA! Harap minta izin terlebih dahulu jika ingin mengambil atau menggunakan gambar gambar di dalam blog ini. Sebarang komen atau pandangan, amat dialu alukan. Sekian terima kasih.

Catat Ulasan for "Kuah Durian dan Roti Hailam"