Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Sandwich Ayam


Sandwich AyamHaaa yang ini apa pulak ya? Ooh ini adalah lebihan ayam panggang yang saya beli di Jaya Jusco One Utama hari tu. Beli seekor, jadi ada lebihannya. Jadi sebab dah lama tak makan sandwich, minta tolong my daughter buatkan sandwich untuk berbuka nanti.  

Saya memang penggemar sandwich terutama sardin.  Kalau ada sandwich sudah cukup mengembirakan saya. Lebih lebih lagi, saya sekarang diet, jadi roti wholemeal membantu meningkatkan kadar metabolisme badan saya.


Sandwich Ayam

Ini la sandwich yang disediakan Juita untuk saya. Ayam dicampur dengan mayonese dan menggunakan roti wholemeal diletakkan tomato, cili merah, timum dan salad. Kira OK lah untuk berbuka hari ini. Dapat berjimat sikit... 


Terima kasih, Baby.

Azie
Azie Selamat datang ke blog Azie Kitchen. Saya seorang isteri dan ibu bekerjaya yang punya minat mencuba resepi masakan bila punya kelapangan masa. Ingin berkongsi resepi yang diperolehi dari kawan kawan atau dari blog blog yang telah dicuba. Saya ingin mengisi masa dengan melakukan sesuatu yang boleh memberi manafaat yang berpanjangan samada di dunia dan juga akhirat. Saya akan memaparkan pengalaman sendiri dalam kehidupan seharian saya di dalam bab masak memasak. Semua GAMBAR adalah HAK CIPTA TERPELIHARA! Harap minta izin terlebih dahulu jika ingin mengambil atau menggunakan gambar gambar di dalam blog ini. Sebarang komen atau pandangan, amat dialu alukan. Sekian terima kasih.

Catat Ulasan for "Sandwich Ayam"