Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Puding Batek LagiPuding Batek Azie Kitchen

Puding Batek Azie Kitchen


Esok ada jamuan makan makan Nana dengan kawan kawannya. Semua juadah nya kami ambil dari katering jer sebab rasanya tak larat lah nak memasak dan menghidang tanpa bantuan.  

Tapi teringin juga nak menyediakan sendiri dua tiga juadah seperti pemanis mulut.  Belek punya belek resepi, akhirnya saya memutuskan untuk membuat puding batek resepi Datin Fauziah yang dah lama kami tak buat.  Masa di USJ adalah juga beberapa kali membuat puding ini dan rasanya sedap selain rupanya yang menarik.

Resepi boleh rujuk pada entri puding batek sebelum ini. Kali ini, kita hanya layan gambar gambar jer ... Puding Batek Azie Kitchen
 

Puding Batek Azie Kitchen


Puding Batek Azie KitchenAzie
Azie Selamat datang ke blog Azie Kitchen. Saya seorang isteri dan ibu bekerjaya yang punya minat mencuba resepi masakan bila punya kelapangan masa. Ingin berkongsi resepi yang diperolehi dari kawan kawan atau dari blog blog yang telah dicuba. Saya ingin mengisi masa dengan melakukan sesuatu yang boleh memberi manafaat yang berpanjangan samada di dunia dan juga akhirat. Saya akan memaparkan pengalaman sendiri dalam kehidupan seharian saya di dalam bab masak memasak. Semua GAMBAR adalah HAK CIPTA TERPELIHARA! Harap minta izin terlebih dahulu jika ingin mengambil atau menggunakan gambar gambar di dalam blog ini. Sebarang komen atau pandangan, amat dialu alukan. Sekian terima kasih.

Catat Ulasan for "Puding Batek Lagi"