Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Mee Hoon Daun Limau PurutMee Hoon Daun Limau Purut Azie KitchenResepinya telah saya letakkan dalam entri yang lepas. Klik di entri untuk melihat resepi.  Resepi yang mudah dan cepat disediakan serta rasanya yang sedap. 

Bahan bahannya hanyalah, cili hijau, daun limau purut dan bawang besar yang di blend kesemuanya. Daun limau purut dibuang bahagian kerasnya dan lagi banyak lagi sedap, rasa seperti tom yam. Selain itu, garam dan serbuk perasa ler.  

Jom kita layan gambar gambar yang diambil pagi ini ... Mee Hoon Daun Limau Purut Azie Kitchen
 
Mee Hoon Daun Limau Purut Azie KitchenAzie
Azie Selamat datang ke blog Azie Kitchen. Saya seorang isteri dan ibu bekerjaya yang punya minat mencuba resepi masakan bila punya kelapangan masa. Ingin berkongsi resepi yang diperolehi dari kawan kawan atau dari blog blog yang telah dicuba. Saya ingin mengisi masa dengan melakukan sesuatu yang boleh memberi manafaat yang berpanjangan samada di dunia dan juga akhirat. Saya akan memaparkan pengalaman sendiri dalam kehidupan seharian saya di dalam bab masak memasak. Semua GAMBAR adalah HAK CIPTA TERPELIHARA! Harap minta izin terlebih dahulu jika ingin mengambil atau menggunakan gambar gambar di dalam blog ini. Sebarang komen atau pandangan, amat dialu alukan. Sekian terima kasih.

Catat Ulasan for "Mee Hoon Daun Limau Purut"