Selasa, 9 Disember 2014

Ruang Iklan Untuk Disewa

Saya ingin membuka ruang untuk sesiapa sahaja yang ingin memasarkan produk dengan menyewa ruang iklan di blog Azie Kitchen. Sebagaimana kita ketahui  trend pembelian secara online adalah sangat popular dek kesuntukan masa untuk kita keluar membeli belah. Kos juga sangat tinggi kerana di samping kos petrol juga perlu membayar parking dan lain lain kos tersembunyi. Kami sekeluarga telah lama mengamalkan pembelian secara online termasuk pembelian dari luar negara. Di samping itu, pemasaran produk secara online juga menjadi pilihan mereka yang mempunyai perniagaan disebabkan coverage nya yang meluas dan dalam masa yang singkat terutama melalui blog dan facebook. 

Alhamdulillah trafik blog Azie Kitchen kian meningkat dari hari ke hari. Banyak restoran dan gerai gerai yang meningkat pelanggannya secara mendadak setelah dibuat review oleh blog Azie Kitchen. 

Di samping itu, iklan juga akan dipublishkan di page Azie Kitchen facebook yang memang akan menyiarkan setiap entri baru yang dipublish di blog Azie Kitchen. Iklan akan diletakkan di 2 tempat, iaitu di bawah header dan di kanan entri dengan kadar bulanan yang berbeza. 

Di samping ruang iklan, saya juga bersedia untuk membuat produk review atau sponsored post. Entri ini akan disiarkan selama 2 hari di blog Azie Kitchen dan juga facebook Azie Kitchen. 

Berminat? Boleh email ke azieshoppe@hotmail.com untuk mengetahui kadar dan lain lain syarat serta terma. 


7 ulasan

 1. Salam kak azie..boleh saya tau syarat2nye?
  http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

  BalasPadam
  Balasan
  1. Hazlina,
   Menyediakan sendiri banner mengikut saiz yang dikehendaki samada leaderboard atau di sebelah kanan entri. Email pada azieshoppe@hotmail.com atau inbox facebook Azie kitchen utk lain lain syarat

   Padam
 2. Ubahsuai rumah. Plumbing, pasang tile, tabletop, mengecat dll call 0182233854 khaidir

  BalasPadam
 3. salam..

  saya pun suka singgah blog akak cari resepi sedap2

  BalasPadam
 4. wah traffic best, nk begini jugak

  BalasPadam
 5. Kak azie..sy nak tau info psal iklan tu la...

  BalasPadam
 6. wassap sye kak di no 01129892352..

  BalasPadam

Add your comment